16 november 2011

Moekad sorbetid

Pean ütlema, et mind isiklikult inpireerivad alati toit, raamatud, reisid. Ja siis veel muidugi paljud asjad- muusika, mood, fotograafia, loodus jne, jne Ja muidugi inimesed.
Samas on see kõik ka omavahel seotud. Viimasel Louis Vuittoni etendusel oli sorbetivalik poodiumile ja rõivakunstisse toodud.  Pehmed pastelsed toonid mündirohelisest sidrunikollaseni ning lavendlilillast virsikuroosani ei ole moegigandi arvates sugugi liiga suhkrused ning peaks meeldima ka neile, kes muidu riietuses magusat ei armasta. Isiklikult ma selliseid kuningliku vastuvõtu toone riietuses küll iialgi ei kanna, välja arvatud valge, aga toidus on need värvid ja maitsebuketid mulle nii inspireerivad. Magus peab saama juurde ka mõru ja hapu.

Sidruni-salveijäätis
Mangosorbett laimiga
Mündijäätis sokolaaditükkidega
Kreembrülee lavendliga




style.com ja viited ülal

Riietuses meeldiks mulle pigem mustasõstra mündisorbet ja täna esitllusele tulev Tiina Talumehe daami portree.

3 kommentaari:

  1. Ooo, see oli nüüd küll väga fäänsi-päänsi postitus, heas mõttes ikka :-)
    Muide, kust sul selline idee sidrunisorbee sidrunisse panna? Ma sõin säärast kaunidust Delicias eelmisel sügisel, tegin kohe kodus ise ka, aga pilt ei tulnud ilus ja blogisse ei pannudki :-)

    VastaKustuta
  2. Liina, ma olen ikkagi naisterahvas ju! Ja blogi on ometi koht, kus saab olla "spontaneous". Sidruniidee mul on vististi Angeelika Kangilt, kelle ammuses artiklis seda esmalt nägin. Aga fotod internetist, viitasin küll,
    aga viitan siis täpsemalt veel..

    VastaKustuta
  3. Piparmündijäätis on mu lemmik:).

    VastaKustuta