Ajastul, mil kogu maailm toitub Trumpist, pööraks silmad selle pehmema poole, mis seostub moe ja värvidega.
Ameerika esimese leedi esimene avalik kostüüm oli taevakarva.
Pantone Color Institute kohaselt on selle värvi nimetus Island Paradise.
Selline külm sinine, kerge roheka varjundiga. Murtud toonid, millelt ei saa silmi ja mille ookeanisügavusse võiks uppuda. Midagi, mis iseloomustab inimsoo alatist suurt soovi põgeneda.
Selle värvi vastandiks on järgmine trendivärv, mille nimetus on Primrose Yellow.
Soojuse, kohaloleku, päikselise päeva, julguse ja elujõu värv.
Seesama, mis kohe plahvatab välja meie hallimast hallimatest peenardest- krookused, forsüütiad, tulbid, nartsissid..
Seesama , mille värvi võiks olla selle kevadpüha esimene kook.
Natuke toiduvärvi on abiks õige tooni saavutamisel.
PS Koogina sobib ka see kahvatum kollane.
Päritolult on kook puhas Ameerika.
Key Lime Pie a la Antonio Bachour
Ameerika esimese leedi esimene avalik kostüüm oli taevakarva.
Pantone Color Institute kohaselt on selle värvi nimetus Island Paradise.
Selline külm sinine, kerge roheka varjundiga. Murtud toonid, millelt ei saa silmi ja mille ookeanisügavusse võiks uppuda. Midagi, mis iseloomustab inimsoo alatist suurt soovi põgeneda.
Selle värvi vastandiks on järgmine trendivärv, mille nimetus on Primrose Yellow.
Soojuse, kohaloleku, päikselise päeva, julguse ja elujõu värv.
Seesama, mis kohe plahvatab välja meie hallimast hallimatest peenardest- krookused, forsüütiad, tulbid, nartsissid..
Seesama , mille värvi võiks olla selle kevadpüha esimene kook.
Natuke toiduvärvi on abiks õige tooni saavutamisel.
PS Koogina sobib ka see kahvatum kollane.
Päritolult on kook puhas Ameerika.
Key Lime Pie a la Antonio Bachour
6 väiksemat või 1 keskmine kook
Tainas
Tainas
165 gr võid
100 gr tuhksuhkur
näpuotsatäis soola
50 g mandlijahu
70 g muna
400 g jahu
Kuumuta ahi 160ºC / 325ºF.
Lõika või väikesteks kuubikuteks ja pane kaussi.
Lisa jahu, suhkur, sool ja mandlijahu ja sega kuni segu meenutab riivsaia.
Lisa muna ja sega kuni sellest moodustab pall.
Rulli tainas 3 mm paksuseks kahe pärgament-paberi vahel, kata toidukilega ja hoia külmkapis 20 minutit. Määri koogivorm võiga ja surus tainas põhja ning külgedele. Tee kahvliga mõned augud.
Hoia külmakapis vähemalt 1 tund enne küpsetamist ja küpseta umbes 15 minutit, kuni kergelt kuldne.
400 gr magustatud kondenspiima
3 suurt munakollast
114 g laimimahla
Kuumuta ahi 150 C / 300ºF.
Sega kondenspiim ja muna aeglasel kiirusel ühtlaseks massiks.
Lisa laimimahl ja sega siledaks.
Vala segu ühtlaselt koogipõhjale ja küpseta 5-8 minutit või kuni veidi võdisev keskelt.
Hoia külmkapis vähemalt 1 tund enne serveerimist.
See on Antonio Bachour`i originaalretsept.
Lisa jahu, suhkur, sool ja mandlijahu ja sega kuni segu meenutab riivsaia.
Lisa muna ja sega kuni sellest moodustab pall.
Rulli tainas 3 mm paksuseks kahe pärgament-paberi vahel, kata toidukilega ja hoia külmkapis 20 minutit. Määri koogivorm võiga ja surus tainas põhja ning külgedele. Tee kahvliga mõned augud.
Hoia külmakapis vähemalt 1 tund enne küpsetamist ja küpseta umbes 15 minutit, kuni kergelt kuldne.
400 gr magustatud kondenspiima
3 suurt munakollast
114 g laimimahla
Kuumuta ahi 150 C / 300ºF.
Sega kondenspiim ja muna aeglasel kiirusel ühtlaseks massiks.
Lisa laimimahl ja sega siledaks.
Vala segu ühtlaselt koogipõhjale ja küpseta 5-8 minutit või kuni veidi võdisev keskelt.
Hoia külmkapis vähemalt 1 tund enne serveerimist.
See on Antonio Bachour`i originaalretsept.
0 kommentaari:
Postita kommentaar